Antoin (06) 55 12 13 89 | Jeroen (06) 23 25 23 95‬ info@buitenkok.com

Locaties

De Grote Bredelaar – Elst (GLD)

Midden in de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen hebben we een prachtige locatie “De Grote Bredelaar”. Deze locatie bestaat uit een geitenboerderij, een oud boerenerf, een oude pruimenboomgaard, een kapschuur, een camping, een werklocatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en Park Bredelaar – een biologische moestuin met vergeten groenten.  Op het erf en in het park zijn diverse mogelijkheden voor voor workshops, feestjes en bijeenkomsten. Het is een echte buitenplaats dus alles zal vooral plaats vinden in de buitenlucht. Met slecht weer kunnen we gebruik maken van de kapschuur en indien nodig kunnen we we een grote stretchtent huren om aan de kapschuur te bouwen. 

Naast het erf ligt Park Bredelaar, waar groenten en fruit wordt verbouwd in een grote biologische moestuin. Het beheer hiervan ligt in handen van Stichting Park Bredelaar. Het dagelijks beheer van het park en de moestuin wordt gecoördineerd door Antoin Buiting die tevens buitenkok is. Hierdoor heef de Buitenkok toegang tot eerlijke en biologische groenten, kruiden en fruit. Met recht kunnen we dus zeggen dat we groenten uit eigen tuin gebruiken.

Natuurboerderij Dykhoeve – Herwen

In Herwen aan de dijk staat Natuurboerderij Dykhoeve. Boer Jeroen Stuyt werkt graag met dieren, maar wil daarnaast ook bouwen aan een duurzame natuur. Het ideaal van Dykhoeve is een landbouwsysteem dat volledig samenwerkt met de natuur. Een systeem dat voedsel van hoge kwaliteit levert en economisch perspectief biedt voor de toekomst.

Jeroen Stuyt wil een bedrijf waar op een duurzame en natuurlijke manier voedsel wordt geproduceerd in een functioneel ecosysteem zonder afvalstromen en waar volledige openheid naar de consument wordt gegeven. Een landbouwbedrijf dat door samenwerking met scholen en gemeente de voedselproductie weer dichter bij de mensen brengt, dit alles in een ontwerp dat een verfraaiing is voor de omgeving.

Op Dykhoeve is een halve hectare fruit-, kastanje- en notenbomen in een speciaal ontwerp geplant. In dit voedselbos regelt de natuur zichzelf. De verschillende soorten dieren, bomen en planten werken samen aan een gezond ecosysteem. Op deze manier willen we de kracht van de natuur gebruiken, om zo een lekker en gezond product te kunnen oogsten.

Deze locatie is beschikbaar voor workshops buitenkoken en kleine feestjes en partijen. De oude schuur is een prachtige plek voor een sfeervol feest.