Mededeling vanwege corona-crisis

De Buitenkok heeft uiteraard ook te maken met de overheidsmaatregelen. Als horecabedrijf zijn wij net als de rest gesloten. In eerste instantie tot 6 april, maar de verwachting is dat de sluiting langer zal duren. Dat betekent concreet dat wij voorlopig geen cateringsopdrachten mogen uitvoeren, zowel op onze eigen locaties of elders. Om onzekerheden te voorkomen hebben wij besloten om de maanden april en mei helemaal geen catering te verzorgen. Hiermee beschermen we onze medewerkers, onze gasten, maar creëren we ook duidelijkheid aan de opdrachtgevers en onze toeleveranciers. Alle boekingen voor de maanden april en mei worden dus geannuleerd en zo mogelijk verplaatst naar een later tijdstip in het jaar.

Over de boekingen in de maanden juni en juli nemen we later (begin mei) een beslissing. Hierbij zullen we voorafgaand op korte termijn contact opnemen met onze opdrachtgevers om tot nieuwe afspraken te komen over eventuele alternatieve mogelijkheden.

In de tussentijd blijven wij bouwen wij achter de schermen door aan ons bedrijf en onze locaties zodat we – zodra de crisis voorbij is – wij u nog meer kunnen laten genieten van het goede leven zoals u van De Buitenkok gewend bent.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en rekenen op uw begrip.

Voor vragen kunt u uiteraard gwoon contact met ons opnemen.

 

 

Jeroen Peters

Jeroen Peters

De Buitenkok

06  23 25 23 95

Social Media 

Postadres:

Buitenkok B.V.
De Wuurde 82
6662 NB Elst (GLD)

Bank en bedrijfsgegevens:

IBAN: NL91 TRIO 0379 6585 34

BTW: 8551.13.984.B01

KVK: 63150867

Vragen, reserveringen

en administratie:

s.v.p. via

het contactformulier

Contactformulier

 

Het formulier wordt verzonden, zodra u op “Verstuur” klikt.
Wij nemen snel contact met u op.