Catering

Catering van De Buitenkok is een hele belevenis!

Als buitenkoks verzorgen we graag de catering op bruiloften, feesten en andere partijen. We bouwen op elke geschikte locatie onze buitenkeuken op met open vuren, driepoten, spit en BBQ’s. We bereiden het eten zoveel mogelijk op locatie in het zicht van de gasten. Iedereen is welkom in onze buitenkeuken; om te proeven, om even in de pan te roeren of gewoon voor een praatje. Onze aanwezigheid is nooit onopgemerkt en een hele belevenis. Pure ingrediënten, stoer vuur en gepassioneerde buitenkoks. Dat is wat we meenemen en waar we voor staan op zijn. Geen gelul!

Onze gerechten zijn puur, stoer en culinair. Afhankelijk van uw wensen, bouwen we een buffet, dekken we een lange tafel of serveren we kleine gerechten of hapjes. Van stoere bourgondische planken tot subtiel opgemaakte bordjes, wij verenigen twee uitersten. We gebruiken alleen herbruikbare, duurzame en/of afbreekbare bordjes en bestek. Plastic is uit den boze. Niet omdat het moet, maar omdat we niet ander willen. Natuurlijk kost het iets meer, maar dat hebben wij en hopelijk u ook graag voor over.

Bruiloften en feestjes

Trouwen op een mooie buitenlocatie geeft een geweldige sfeer op zo’n mooie dag. Als buitenkoks dragen we daar graag ons steentje aan bij met onze buitenkook catering. Onze open buitenkeuken met knapperende vuren geven geeft rust en sfeer. Terwijl het ja-woord wordt gegeven bereiden wij op onze vuren de hapjes en de gerechten voor het diner. U kunt hierbij kiezen voor verschillende vormen en gerechten. Van een diner in festivalsfeer waarbij uit het vuistje wordt gegeten, een buffet of een een shared diner waarbij samen aan tafel wordt gegeten van stoere planken en schalen. Alles vers en zoveel als mogelijk van het houtvuur. 

Als u dat wilt, verzorgen we de gehele trouwdag van A tot Z, waarbij we de locatie regelen (we kennen er wel een paar), inrichten en aankleden, de ontvangst, de eventuele receptie verzorgen met hapjes en drankjes, het diner en natuurlijk het avondfeest met muziek en sfeer. We hebben genoeg ervaring en contacten om samen met het bruidspaar een mooi feest van te maken.

Etentjes en borrels 

Zoekt voor uw privé- of bedrijfsfeest een cateraar die het net even anders doet dan de reguliere cateraars met standaard warmhoudbakken, dan bent u bij De Buitenkok aan het goede adres. Op elke geschikte locatie bouwen wij onze buitenkeuken op om ter plaatse hapjes of complete maaltijden en diners te bereiden.

Wij brengen sfeer, smaak en gezelligheid. Iedereen is welkom in onze buitenkeuken. 

Catering met een eerlijk verhaal…

Als buitenkoks zijn we direct betrokken bij de teelt van de ingrediënten en het vlees dat we gebruiken. Antoin is naast buitenkok ook verantwoordelijk voor het beheer van Park Bredelaar in Elst, waar op biologische wijze oer-Hollandse en vergeten groenten, fruit en kruiden worden gekweekt.  De oogst wordt gebruikt in onze catering en onze workshops. Zo weten we precies wat we serveren en weten we zeker dat het klopt.

Buitenkok Jeroen is ook verantwoordelijk voor het verwerken en vermarkten van het vlees van Natuurboerderij Dykhoeve in Herwen. Op Dykhoeve lopen de varkens, runderen en kippen vrij rond op de landerijen, waardoor ze een super leven hebben. Ook eten de dieren uitsluitend voer van eigen land. Als we dan toch vlees willen gebruiken, dan wel vlees van “onze eigen” boerderij.

Gewoon een eerlijk verhaal!