06-55 12 13 89 (Antoin) of 06-23 25 23 95 (Jeroen) info@buitenkok.com

Boek nu een winter BBQ van de buitenkok

Heeft u iets te vieren in de winter en wilt u iets speciaals? De buitenkok verzorgt uw complete winter BBQ of -borrel van A tot Z. Wij bouwen op elke locatie een buitenkeuken op en zorgen voor de gezellige winterse sfeer. Geen gasverwarming maar lekker bij een knapperend houtvuur in een vuurkorf of op een schaal. Afhankelijk van uw budget maken we heerlijke winterse hapjes of complete gerechten klaar. Denk aan stoere gevulde broodjes met zuurkool en spek, en gevulde appels met rozijnen en karamel. En alles wordt bereid op houtvuur! We hebben een stoere BBQ met een grote driepoot met hangend rooster. Daarop maken we diverse vlees- en vegetarische gerechten. Onze winterburger met zuurkool is inmiddels geroemd. Ook maken we desgewenst heerlijke stoofpotten en goulash of zelfgemaakte gluhwein in een pruttelpot boven het vuur.

 

Kerstborrel of bedrijfsfeestje in de winter?

Wij kunnen op elke locatie een prachtige winterse sfeer neerzetten. Heeft u al een locatie? Prima, dan komen wij graag daar naar toe. Ook beschikken we over verschillende locaties in de Betuwe, Arnhem en Nijmegen waar we gezelschappen kunnen ontvangen in een winterse sfeer. Laat u verassen!

U kunt er ook voor kiezen om de buitenkookspullen te huren en zelf het feestje aan te kleden. De buitenkok heeft alles om een winterBBQ tot een succes te maken!

Interesse?

Wilt u weten wat de mogelijkheden en wat dan de kosten zijn? Neem contact met ons op! Wij hebben geen standaard prijzen en denken graag even met u mee.