06-55 12 13 89 (Antoin) of 06-23 25 23 95 (Jeroen) info@buitenkok.com

Recensies

Heb je een workshop bij de buitenkok gevolgd of catering laten verzorgen door De Goesterij. Laat dan via onze Facebook pagina weten wat je ervan vond . Het delen van je ervaring wordt zeer gewaardeerd!

Managers Meeting – Bever Zwerfsport

Voor een halfjaarlijkse Managers Meeting waren wij op zoek naar een activiteit dat echt bij ons bedrijf past. De combinatie van buiten zijn en op een informele manier samen aan de slag gaan, was voor ons fantastisch. Gedurende de workshop hebben we in groepjes diverse gerechten gemaakt, waar we uiteindelijk ontzettend van genoten hebben. De gerechten waren super lekker en de begeleiding was goed en flexibel.

Kortom, echt een aanrader!

Vivian de Bloois

Bedrijfsuitje – NXP

Winterworkshop bij Guesthouse de Heide 28 Januari 2016, Buitenkoken bij Guesthouse De Heide met ons HR NL team. Lekkere gerechten bereiden in heksenketels, potten en pannen en dat allemaal boven open houtvuur. Erg leuk om zo buiten samen bezig te zijn. Een echte aanrader!

Ingrid Versteegen (NXP)

Bedrijfsuitje – Gemeente Wageningen

Vandaag 12 november! Windstil 15°C en een waterig zonnetje. Prima omstandigheden om buiten te koken. Door een uitstekende voorbereiding van Antoin wordt koken een feestje. In een ontspannen sfeer wordt je van de spreekwoordelijke “koud water vrees” verlost en hebben we heerlijke gerechten en hapjes gemaakt met biologische producten die we zelf hebben geoogst in de Ommuurde Tuin in Renkum. De Ommuurde Tuin is een absoluut sfeervolle locatie voor geslaagd buitenkookavontuur met De Buitenkok.

Harold Zeldenrust – Gemeente Wageningen

 Open Workshop Buitenkoken

Vandaag samen deelgenomen aan de herfstworkshop buitenkoken. Met dertien mensen een heerlijke maaltijd bereid boven open houtvuur. Gezellig met elkaar werken en kletsen en natuurlijk aan tafel in de open lucht. Alles tot in de puntjes georganiseerd en begeleid door Antoin Buiting. Een enorm leuke ervaring op een prachtige locatie in de boomgaard van boerderij de Bredelaar in Elst. Een aanrader voor iedereen!

Rene en Jessica

We hebben al jaren een “Dutch Oven” in de garage staan. inmiddels helemaal onder het stof. Maar nu we deze workshop hebben gevolgd, heb ik gelijk zin om aan de slag te gaan. We hebben veel geleerd en leuke ideeen opgedaan. en het was enorm gezellig. Bedankt!!

Harm, Marijke, Jan en Marie Jose (Beneden-Leeuwen)

Workshop – 50 jaar Natuurkampeerterrein Zegenoord

Als terreinbeheerder van natuurkampeerterrein Zegenoord heb ik graag samengewerkt met Antoin Buiting, de Buitenkok. Hij verzorgde een workshop ‘Outdoor Cooking’ in het kader van ons 50 jarig bestaan. Prettig contact vooraf, goed aanvoelen wat voor activiteit we in gedachten hadden, kloppende recepten, veel verse ingrediënten, gevarieerde kooktechnieken, goed materiaal en last but not least de deskundige, heldere en enthousiaste begeleiding van Antoin: allemaal ingrediënten waarmee de deelnemers in een ontspannen sfeer de lekkerste gerechten voor elkaar op houtvuur kookten.

Gerard Brouwer (terrein beheerder Natuurkampeerterrein Zegenoord)

Personeelsfeest – Gemeente Nijmegen

Heerlijk en afwisselend gegeten, goed georganiseerd en sfeervol. Een echte aanrader, ook voor een grote groep. Al met al een geslaagd personeelsfeest”.

Jan Navis (gemeente Nijmegen)

 Workshop – Bestuur De Batsers

“Buiten koken met elkaar, zorgen dat het vuur aan blijft onder het genot van een zelfgemaakt hapje en drankje, dat was echt genieten. mede dankzij de hulp van De buitenkok! Bedankt het was TOP!”

Malou Van Kouwen Schouten

“Super lekkere gerechten gemaakt op een geweldige locatie in een ontspannen sfeer, kortom echt top!!!”

Inge Tax-Thomassen