06-55 12 13 89 (Antoin) of 06-23 25 23 95 (Jeroen) info@buitenkok.com

Buitenkook Catering

Naast workshops verzorgen we ook graag de catering. Heeft u binnenkort een feestje of een borrel te organiseren en wilt u eens iets anders dan een standaard BBQ? Wij bereiden in de buitenlucht heerlijke gerechten en maaltijden.Van Italiaanse Pizzaparty tot echte Amerikaanse BBQ/Grill en van Oosterse Curry’s tot (vegetarische) Hollandse stoofpotten. Alles wordt vers en zoveel mogelijk ter plekke bereid. Wij koken zoveel mogelijk op open houtvuur. Als het even kan gebruiken we geen elektriciteit of gas.

Naast onze arrangementen leveren wij graag maatwerk.Het is uiteindelijk uw feest!

Winter-BBQ!

Hoe gaaf is het om in de herfst of in de winter lekker rond een knapperend vuurtje te staan en te genieten van de sfeer. Wij verzorgen volledige winterBBQ’s van A tot Z. We zorgen voor de aankleding, warmte en de lekkerste BBQ-gerechten. Geen standaard sateetje met veel saus en hamburger uit een doos. Wij maken alles zelf en dat doen we ambachtelijk in onze eigen keuken. Ouderwets handwerk en dat proef je.

Voor de dames hebben we kleedjes en voor de mannen een bijl om het hout te hakken. Als het echt moet nemen ook nog een terrasverwarming mee, maar liever steken we extra houtvuurtje aan. Dat is toch veel gezelliger?

Bedrijfsborrel of -BBQ?

Zoekt u veel vlees voor weinig geld? Dan spijt ons dat, maar dan moet u niet bij ons zijn! Wij kunnen u wel helpen als u eens iets anders en iets smakelijks wilt. Wij verzorgen heerlijke en stoere buitencatering met verse streekproducten met uitsluitend het beste vlees. Van vegetarische hapjes tot seizoenssoepjes en van Amerikaanse BBQ tot vers  huisgemaakt ijs. Natuurlijk, het kost ietsje meer, maar dat proeft u zeker. Onze hamburgers worden met de hand gemaakt volgens een eigen recept. We maken onze eigen sauzen. Vooral onze moinkballs met eigen gemaakte BBQ-saus wordt erg gewaardeerd :-).

Wij verzorgen volledige bedrijfsborrels en BBQ’s op elke locatie, als het maar buiten is. Of we nu in een tuin of op een parkeerplaats onze buitenkeukens moeten opbouwen. Het wordt gegarandeerd een succes. Bij slecht weer zorgen wij voor passende voorzieningen. We regelen alles van A tot Z. U hoeft alleen maar te genieten.

Speciaal voor de kids

Kinderen vinden houtvuur helemaal geweldig!. Veilig een fikkie stoken en dan ook nog zonder lucifers. Een worstje bakken boven het kampvuur. Of een pannenkoek? Of stroopwafels en hamburgers bakken in grilltang? Kan dat allemaal? Ja hoor, geen probleem. Graag zelfs! Heeft u een feestje en wilt u iets leuks voor de kinderen en keertje geen frietjes… Denk dan eens aan De Buitenkok.

Voor de kinderen bouwen we een veilige kookplaats, waarop de kinderen zelf (onder begeleiding) op een houtvuur broodjes, worstjes, pannenkoeken, hamburgers en/of tosti’s mogen bakken. Zelf een kinderfeestje houden? Wij verhuren ook buitenkook-pakketten. Natuurlijk kun je ook met een groepje stoere vrienden en vriendinnen bij ons een fikkie komen stoken en er dan ook nog zelf iets op koken.

 

Benieuwd hoe anderen het vonden? Lees hier enkele recensies.

Heeft u zelf goede ideeën?

Of staat er niet bij wat u zocht? Neem dan toch gerust contact met ons op. Samen vinden we vast een invulling die u past.